”Draget är märkligt lite spelad på V75”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V75 • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

1 av 3 | Foto: JOAKIM HALL/KANAL75, TR BILD
Making Love är en av lördagens V75-skrällar från Sportbladets experter.

avTrav365

TRAV

För att ta hem storvinsten på trav måste du hitta skrällarna.

Sportbladets superexperter guidar dig inför lördagens V75-omgång på Solvalla, där bland att Mario Lipovac spelade in mest i landet totalt förra lördagen.

– Hästen är märkligt lite spelad, säger Erik Pettersson om sitt V75-drag.


ANNONS: Mest inspelat i landet förra lördagen – här går du med i laget och tar rygg på Sportbladets V75-system. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V86 och V75.

På lördag är det V75 på Solvalla med spelstopp klockan 16.20.

Förra lördagen prickade tre Sportbladet-system in alla rätt på V75, där Mario Lipovac spelade in mest i landet totalt efter att ha satt sju rätt på två av sina system. Totalt drog hela laget in 850 000 kronor på V75.

På ”Marios Trehundring” gav varje V75-kupong 18 272 kronor i vinst och 1 827 kronor per andel. På systemet ”Mario Exklusiv” gav alla sju rätt 22 076 i vinst och 2 207 kronor per andel.

Systemet Sportbladets Insider drog in 20 105 kronor i vinst per kupong och 2 010 kronor per andel.

Prickade in jätteskrällen

I onsdagens ”Skrällkollen” inför V86 var flera av våra experter rätt ute, då tre av fem skrällar satt, och en hoppade i sista kurvan (11 Imma Hanover) med god segerchans. De som satt var:

11 Love de Villeneuve (under en procent vid publicering, 3 procent vid spelstopp).

5 M.T.Malkin (två procent vid publicering, 8 procent vid spelstopp)

2 Ready Lane (7 procent vid publicering, 14 procent vid spelstopp)

Här är experternas vassa drag till lördagens V75-omgång på Solvalla. Ta rygg på systemen genom att följa länkarna nedan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på V75 i sista stund med Sportbladets expert. [Extern länk]


Erik Pettersson:

10 Making Love (V75-7) har nu två lopp i kroppen efter ett års frånvaro. Har varit riktigt bra båda gångerna. Senast blev han för het, men hakade ändå på Illuminati hela vägen in. Bakspår kan vara positivt då han troligtvis inte spiller krafter i rygg. Kan gå en visslande avslutning och om de kört för fort därframme kommer hästen med ständigt underskattade ”Uffe” Eriksson längst ut. Märkligt lite spelad (6 procent i skrivande stund) – det kan bli helt perfekt kört här.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

– Tror få hästar i V75-1 är starkare än 2 Perfect King, så distansen på 3 140 meter lär passa honom som handen i handsken. Vår kollega Patrik Fernlund, som tränar hästen tillsammans med sambon Jasmine Ising, är uppåt och till låg procent är hästen given på kupongen. Fyra procent i skrivande stund.


ANNONS: Sju rätt förra lördagen – här kan du rygga Sportbladets Insider-system på V75. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

14 Super Photo Bood (V75-2) tycker jag har blivit alldeles för bortglömd (2 procent i skrivande stund) i ett vidöppet lopp och det gör honom intressant. Han är betydligt bättre än vad de senaste resultaten visar och det ska bli mycket kittlande att se honom med Djuse här!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans V75-system. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

14 Roly Poly (V75-4) avslutade riktigt vasst senast på Mantorp och intrycket över upploppet var strålande. Den här damen behöver ryggar för att spara speeden till slut och skulle det klaffa blir jag inte förvånad om ”Calle” Jepson tar tredje raka med henne. Spåret är inte det bästa med bakspår på tillägg men över den långa distansen så kan det räcka hela vägen i detta stolopp. Åtta procent i skrivande stund.

Trav365:s liverapporterar från V75 med start klockan 15.00 på lördag. Du följer allting här.


ANNONS: Satte superskrällen i onsdags – här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Mario Lipovac:

4 Night Brodde (V75-5) har två lopp i kroppen efter paus och toppformen närmar sig. I senaste loppet kördes han väldigt passivt, men såg fin ut. Han har ett bra utgångsläge och är snabb ut, Luaguers hästar går riktigt bra för dagen och skulle det krångla för motbuden som har sämre utgångslägen då kan han rinna undan. Nio procent ser jag, vad händer?


ANNONS: Spelade in mest i landet förra lördagen – här kan du rygga ”Super-Mario”. [Extern länk]


Här är de fem högsta V75-vinsterna 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM

V75

V75-tips

V86

V86-tips

Trav

Hästar