Rekordvinnarens drag till jackpotten på V75

Bjuder på tips till påsktrav-festen på Rommetravet: ”Roligt spikalternativ”

avErik Pettersson

Foto: Lars Jakobsson, TR Bild
Electrical Storm, nummer 5 på bilden, är rekordvinnarens drag i jackpott-omgången.

Han har vinstrekordet på trav i Sverige.

Till Rommes multijackpott siktar Mikael Oscarsson på ny spelsuccé.

– En jag absolut inte kommer spricka på är 9 Electrical Storm, säger han.


ANNONS: Här kan du ta rygg på rekordvinnaren samt Sportbladets experter till dagens multijackpott – här går du med i laget [Extern länk]


2010 slog proffsspelaren Mikael Oscarsson från väst-Sverige alla tiders vinstrekord på trav i Sverige.

Han tog hela V75-potten på 67 miljoner kronor.

– Till slut ändrades mitt saldo på 17 kronor till drygt 67 miljoner och det kändes naturligtvis surrealistiskt, har han tidigare berättat för Trav365.

”Avslutade sylvasst”

Micke är fortsatt en av Sveriges vassaste travanalytiker och när Rommetravet dukar upp multijackpott på Påskdagen så är han naturligtvis både rejält påläst och laddad.

Och för Trav365:s läsare avslöjar han ett av sina bästa speldrag i omgången: 

– En jag absolut inte kommer spricka på är 9 Electrical Storm i den avslutande avdelningen. Hästen har knallform och han har sett underbar ut på sistone utan skor. Barfota runt om har han tävlat sex gånger i livet och presterat kanon varje gång. Senast tävlade han dessutom med jänkarvagn och avslutade sylvasst efter sen lucka. Det kan mycket väl bli hård körning i tät vilket vore perfekt och Electrical Storms spurt kommer bita fint över upploppet. Glöm inte honom till 13 procent och för mig är det ett roligt spikalternativ, säger Micke Oscarsson.


ANNONS: Här kan du ta rygg på rekordvinnaren samt Sportbladets experter till dagens multijackpott – här går du med i laget [Extern länk]


ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Trav