”Läser fyra procent – sicket V75-fynd...”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V75 • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD
Sportbladets experter Christoffer Wickman, Mario Lipovac och Erik Petterssons ger sina bästa miljondrag.

avTrav365

TRAV

För att ta hem storvinsten på trav måste du hitta skrällarna.

Sportbladets superexperter guidar dig inför V75 på Jägersro.

– Till fyra procent är mitt drag ett fynd, säger Mario Lipovac.


ANNONS: Här går du med i laget och tar rygg på Sportbladets experter. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V86 och V75.

På lördag är det V75 på Jägersro.

Sportbladets system i sista stund på V75 och V86 har visat toppform. Förra lördagen prickade systemet in sex rätt och i onsdags på V86 prickades sju rätt in, där bara spiken Indian Front bommades som slutade tvåa.

Nu på lördag har Sportbladet tre nya system. Sportbladet Insider som bygger på redaktionens all het info som vi samlar på oss under veckan. Sedan kan du även ta rygg på Micke Nybrinks systemförslag som ligger i hans krönika i Sportbladet samt Patrik Fernlunds systemförslag i sista stund som finns i lördagens tidning.

Här är experternas vassa drag till lördagens omgång. Ta rygg på systemen genom att följa länkarna nedan.


ANNONS: Här tar du rygg på Sportbladets heta system på lördag. [Extern länk]


Erik Pettersson:

– Jag var rejält inne på, och ”skrek” ut 10 Minnestads Ecuador (V75-2) på nyårsaftonens jackpott. Då blev det minst sagt fel för ekipaget och hästen kryssade fram och spurtade vilt mellan hästar.

Det är en annan uppgift nu, och bajken kanske inte hänger på när det är voltstart, men det vore tjänstefel att inte ”gå på” hästen igen. Jag läser fyra procent i listan i skrivande stund. Hallå? Hade övriga travspelare i landet redan skålat i skumpa lagom till V75-7 på nyår? Sicket fynd!


ANNONS: Här tar du rygg på Erik Petterssons V75-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

3 Valter L.P.C. (V75-2) blir mitt val av luring, i en V75-omgång där jag tycker att luringarna finns både här och där. Den här sexåringen trivs bra på sin hemmabana Jägersro och jag har fin spetskänsla på honom, därifrån kan han vinna detta!


ANNONS: Här lirar du med Christoffer Wickmans V75-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

– Jag var inne på 14 Uappa di Azzurra (V75-4) senast från ett utgångsläge långt ut på vingen. Hon fick en blytung resa ute i tredjespår fram till positionen utvändigt om ledaren men krigade ändå ner allt och var först in på upploppet. Banan var krävande och efter ett tungt lopp blev hon slagen till slut.

Den här gången är det endast ston emot och får Christian Fiore en bra position då tål hon gå en bra repa i spåren sista varvet och plocka ner många, kanske alla. Skulle det inte bli tempo kan hon gå fram tidigt och dirigera fältet utvändigt om ledaren. Till 4 procent i skrivande stund är hon ett fynd!


ANNONS: Har spelat in mest i landet vid tre tillfällen – här tar du rygg på Marios V75-system. [Extern länk]


Andreas Örtengren:

– Jag vet att det var länge sedan 2 B.B.S.Sugarlight (V75-3) satte nosen först på en travbana. Jag har talat med tränare Fredrik Solberg och han låter sugen på att testa i ledningen. Han är mycket nöjd med sin häst som hade en hel del sparat i mål på Mantorp. Peter Untersteiner kör hästen precis som senast och är nedstruken till innerspår. Det talas om ett helstängt huvudlag och en häst i form som blir bortglömd. Ett måste på min garderingskupong.


ANNONS: Här tar du rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Här är de fem högsta V75-vinsterna 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM

V75

V75-tips

V86

V86-tips

Trav

Hästar