”Jag är sugen på miljonutdelning i kväll”

Succémannen jagar nya miljoner

avChristoffer Wickman

Foto: Privat
Sadri Shabani

Han spelade in åtta miljoner kronor på V75 i lördags.

Nu bjuder Sadri Shabani på sina bästa V86-tips.

– Jag tycker omgången ser fantastiskt rolig ut, säger han.

Sadri Shabani var poinjär och en av de som gick i bräschen när andelsspel på hästar kom in på nätet via ATG Tillsammans i början av 2013.

I sin butik Kungs Frukt i Trollhättan så spelade han in åtskilliga miljoner, och 2015 tog han storslam på ATG-galan i Stockholm då Kungs Frukt blev både Årets Andels-ombud och Årets Största ombud.

Efter en liten sämre period för Kungs Frukt och Sadri Shabani så var det dags i lördags igen. Då spelade Sadri Shabani in åtta miljoner kronor på V75 – överlägset mest i Sverige.

”Jag är sugen på miljonutdelning”

Alla kunder som i lördags hade köpt en andel i Sadri Shabanis V75-system för 2 000 kronor styck fick nu 209 000 kronor tillbaka.

– Den var saftig! Jag är så jäkla glad. Sedan jag var med sist i Aftonbladet har jag varit helt iskall. Men det är bara att kriga, det är ju det allt handlar om, att fortsätta göra jobbet fast man inte är i toppform, berättade Sadri Shabani för Trav365 i måndags.

Nu pågår arbetet för fullt mot V86-omgången under onsdagskvällen som avgörs på Solvalla och Bergsåker och Sadri Shabani siktar på nya miljoner.

– Jag tycker omgången ser fantastiskt rolig ut med många spelvärda hästar i många lopp. Jag är sugen på miljonutdelning och kommer spela därefter, säger Sadri Shabani.

”Jag läser sex spelprocent”

Sadri Shabani tycker sig ha hittat en riktigt spelvärd V86-spik i form av 2 Winner Bac (V86-6).

– Han har en hemsk rad, men där bakom döljer sig många intressanta prestationer och intryck. Planen är rygg på 1 Acorn Shell, som åkte dit på speed senast. Det kombinerat med att tilläggshästarna är bra, gör att jag tror de drar i högre tempo hela vägen som kommer gynna min vinnare. Svedbergs hästar är dessutom på gång och Jorma i sulkyn förstärker. Jag läser sex spelprocent, spik, säger Sadri Shabani.

Succémannen från i lördags har också hittat ett bra speldrag i V86-omgången, det i form av 4 Editor (V86-6).

– Favoriten 7 Minnestads El Paso kommer tillbaka efter lång vila och trots lättare motstånd för denne så tror jag att den här uppgiften kan bli krånglig för honom. Kommer Editor till ledningen i ett tidigt skede behöver Ville Karhulahti inte köra mot hästarna i rygg utan kan elda på i det tempo han så önskar med sitt nyförvärv. Hästen är mer stark än snabb, så tidig attack önskas och vem ska gå fram och göra honom mör utvändigt? Jag ser inte någon i varje fall.

En miljonskräll har också hittats av Sadri Shabani, det i form av 12 So Gå Ikaros (V86-5).

– Twinkle Kronos tar troligtvis spets men jag tappar inte hakan om det blir spagettiben sista 100 meterna på honom. Det finns ett par hästar med i loppet som kan hålla tempot uppe på utsidan och hästar som kan dra fram min idé till upploppet. Rygg på Noel Face är beställt och sista 200 meterna kommer Ikaros flyga lågt. Han var duktig i sin årsdebut förra året och inget annat är att vänta i kväll. Varning, säger Sadri Shabani.

ARTIKELN HANDLAR OM

V86

Trav