Talar ut om bråket: ”Blir underhållen”

Bradley berättar om Zlatan: Inte den första...

avMartin Tolén

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic och Michael Bradley råkade i luven på varandra.

Nu berättar Toronto-kaptenen om bråket.

– Jag tyckte verkligen att vi hade en bra fotbollskonversation, men det gjorde uppenbarligen inte han, säger Bradley i podcasten Max & Herc.

Zlatan Ibrahimovic, 36, noterades för sitt 500:e mål i mötet med Toronto FC.

Men vid sidan av målet har mycket handlat om Ibrahimovics hätska diskussion med Toronto-kaptenen Michael Bradley i slutminuterna.

– Han tycker att han är en fotbollsfilosof. Jag har mer mål än han har spelat matcher så han borde följa mina regler, sa Ibrahimovic om den amerikanske landslagsstjärnan efteråt.

– Ni är väldigt intresserade av Zlatan de senaste två dagarna? Jag bryr mig inte om Zlatan. Jag bryr mig bara om tre poäng, svarade Bradley.

Foto: Frank Gunn / TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix

”Inte den sista som inte gillar mig”

Och i natt (svensk tid) gästade Bradley ”Max & Herc Podcast”.

Då fick han på nytt frågor om den hätska diskussionen med Ibrahimovic.

– Jag tyckte verkligen att vi hade en bra fotbollskonversation, men det gjorde uppenbarligen inte han. Det är okej med mig, han är inte den förste människan – och troligen inte den sista heller – som inte gillar mig, så jag har kommit över det. I slutändan var det inte så mycket, säger Bradley.

Och med 48 timmars distans till bråket kunde Bradley skratta gott åt Ibrahimovics kommentar om att han var en ”fotbollsfilosof”.

– Ibra är alltid bra på ”one-liners” och att hitta en fräck kommentar efter en match. Jag tycker, precis som alla andra, att jag blir underhållen av honom. Allt han har gjort sedan han kom till ligan: Några av målen, några av sakerna han sagt och hans personlighet. Du kommer aldrig att kunna ta bort den delen av honom, säger Bradley.

Zlatan Ibrahimovic – klubb för klubb 00:40
ARTIKELN HANDLAR OM