Anders Svensson får nytt löpband efter hyllande annonsen

avPetra Thorén

Foto: Christine Olsson/TT / TT NYHETSBYRÅN
Emma Svensson och Anders Svensson.

Familjen Svenssons löpbandshistoria rullar vidare.

Ex-fotbollsstjärnan Anders Svensson har nu fått ett nytt.

Emma Svensson, som hyllades för sin humoristiska annons av makens förra löpband, utesluter dock inte att det blir ytterligare en försäljning på Blocket inom några år.

Den förra landslagsspelaren Anders Svensson, som numera är individuell utvecklingstränare i Elfsborg, tycker visst om att jogga, men inte utomhus.

Hans förra löpband var dock inte till belåtenhet då det var för stumt för fotbollsveteranen Anders Svenssons rygg och knän och lades ut till försäljning på Blocket.

Uppdraget att sälja träningsredskapet gick till hustrun Emma och hennes humoristiska annons under rubriken ”Svindyrt löpband Matrix säljes billigt” väckte uppmärksamhet och hyllades av makens följare på Instagram.

I annonsen i Blocket skrev hon:

”Snälla hjälp mig att bli av med min mans löpband!! Det inhandlades för fem år sedan till det ”nätta beloppet” av ca 60 000 kr. Jag vet, helt sjukt dyrt... Tydligen skulle det vara ”bäst på marknaden” och ”ett riktigt kvalitetslöpband” vilket så klart stämmer. Ett sprillans nytt kostar i dagsläget över 80 000 kr (vem f*n köper det?!)”

Enligt texten i annonsen hoppades Anders Svensson på att få 10 000 kr för det, men hustrun valde att rea ut det för 8 000 kronor. Bandet blev sålt och hämtat i familjens bostad utanför centrala Göteborg.

Nu har Anders Svensson fått ett nytt band att springa på.

Han visar själv upp det på sitt Instagram med texten: "Sonen fyller 8år idag, då får pappa nytt löpband", "#livet är rättvist#birthday här ska tränas (kanske).

Oklart om exemplaret är helt nytt eller inte, men nyprisvärdet på modellen ligger kring 50 000 kronor.

Hustrun Emma Svensson utesluter dock inte ytterligare en försäljning.

Frågan om även det här löpbandet kommer att dyka upp i en annons om några år väcks i av kommentarerna till inlägget. Svaret?

”Troligtvis! Eller så kanske jag kan kontakta någon av alla dem som budade på förra bandet.”

Vi lär få följa hur träningslivet rullar på hemma hos familjen Svensson.

Alla skytteligavinnare i allsvenskan sedan 2008 00:53
ARTIKELN HANDLAR OM