Här bjuder paret Karlsson till igen

Ny viral succé för svenske stjärnan?

Foto: Instagram

avAndreas Käck

SPORTBLADET

Erik Karlsson brukar riva ner rubriker för sina Halloween-outfits.

I år blev det inget av den varan.

Men nu bjuder han till – som karaktären Cindy Lou Who från julklassikern ”Grinchen”.

I slutet av oktober höll Sportbladet – och säkerligen väldigt många andra – ett ständigt vakande öga på Erik och Melinda Karlssons sociala medier-konton.

Den svenske NHL-stjärnan och hans fru har nämligen gjort sig kända för att bjuda till ordentligt vad gäller Halloween-kostymer, och vi väntade därför med spänning på vad vi skulle bjudas på det här året.

Ingenting i år

Tidigare har paret Karlsson kommit till festligheterna utklädda som Lilla Sjöjungfrun och bläckfisken Ursula, och som huvudkaraktärerna i filmen ”The Black Swan”.

Men i år? I år bjöds vi inte på någonting alls.

Huruvida de skrotade Halloween-festen helt och hållet vet vi inte, men klart är att de inte delade med sig av några bilder.

Oväntad bild

Men nu, så här veckorna före jul, kommer det.

Aningen oväntat så publicerar Melinda Karlsson nu en bild där hon och Erik poserar som huvudkaraktärerna i den eviga julklassikern ”Grinchen”. Och det är inte den svenske, skäggige, mannen som är utklädd till Grinchen – utan hans fru Melinda.

Erik? Han kastade på sig en svart-vit-rutig klänning, en röd kappa med två vita tussar – och en peruk med samma håruppsättning som lilla Cindy Lou Who hade i filmen från år 2000.

Bilden hade närmare 3 000 ”gillningar” på bara en halvtimme och mycket talar således för att den blir en ny viral succé.

ARTIKELN HANDLAR OM

NHL