Gulliga efterlysningen – vill hitta ”minipolis”

avViktor Adolfsson

GODA NYHETER

Polisen fick syn på en liten kille som bokstavligt talat var fängslad vid sin farmor. Bärande en egentillverkad polisbricka var han på väg till polishuset för en rundtur. Nu vill polisen i Västerås ha kontakt med honom, skriver Västerås Tidning.

Foto: Polisen Västerås / Facebook
Bilden på pojken och hans farmor.

Bilden på en liten pojke som går hand i hand med sin farmor har fått många att stanna upp i Facebookflödet. Anledningen är att pojken faktiskt låst fast sin hand i sin farmors med hjälp av handfängsel.

Det gulliga tilltaget har fått polisen i Västerås att söka efter den lilla ”minipolisen”. En polis pratade kort med honom men fick aldrig några kontaktuppgifter.

’Minipolisen’ hade en polisbricka på sig och var på väg till polishuset för att få se hur det såg ut där. En spännande utflykt. Nu vill vi komma i kontakt med dig, du lilla minipolis. Jag tänkte att du ska få provsitta en av våra polisbilar. Har du riktig tur så kanske ni får se en polishund och lite annat spännande. Självklart får du ta med dig farmor också! Hoppas att vi ses!”, skriver Västeråspolisen Linda på myndighetens Facebooksida.

Nu hoppas hon att följarna på Västeråspolisens Facebooksida ska kunna hjälpa henne att hitta den lille ”minipolisen”.

ARTIKELN HANDLAR OM