Löwengrips comeback – då börjar hon jobba igen

avJosefin Silverberg

En veckas paus i solen med barnen – sen är det back to business för Isabella Löwengrip.

Under nästa vecka anordnar hon ett event i New York, för att fronta och lansera sitt skönhetsmärke för den amerikanska marknaden.

”Jag kommer att prata om skönhet och affärer och du kommer att kunna köpa mina Löwengripskönhetsprodukter på plats”, skriver bloggaren på sin Instagram.

Efter den senaste tidens dramatik, där ”Blondinbella” berättat om hur personer som hon menar är kriminella sökt upp henne i hennes hem på grund av en person i hennes närhet har hon valt att ta en paus från offentligheten.

Mannen i hennes närhet, som förlorat stora summor pengar på aktiespekulation, nekar dock till att det ska gått till som bloggaren beskriver och att han skulle ha kopplingar till kriminella.

Etablerar skönhetsprodukterna i USA

Isabella Löwengrips skönhetsmärke Löwengrip har slagit sig in på den amerikanska marknaden. Under hösten började produkterna säljas på Amazon i USA och Löwengrip har varit på plats i New York för att lansera produkterna.

Dramatiken kring personen hon nu brutit med har tärt på entreprenören, berättar hon själv på sin blogg. Men nästa vecka är det alltså dags att återgå till arbetet. På sin Instagram bjuder hon in till ett event i Tribeca i New York under torsdagen.

”Jag kommer att prata om skönhet och affärer och du kommer att kunna köpa mina Löwengripskönhetsprodukter på plats”, skriver bloggaren på sin Instagram.

Även hennes influencerklon Gabrielle Löwengrip bjuder in till eventet. Löwengrip berättade nyligen att hon skapat en låtsasinfluencer med bas i New York.

”Mår bra under omständigheterna”

”Gabrielle kommer till liv i december, är bosatt i New York och hon älskar skönhet. Följarna kommer att få en inblick i hennes liv där hon dejtar, umgås med vänner, jobbar, testar brunchhak, tränar inför NYC marathon, inreder sitt hem och ägnar sig åt att gräva ner sig i skönhet” har Löwengrip skrivit på bloggen om sin influencerklon.

Just nu befinner sig ”Blondinbella” på okänd ort utomlands tillsammans med barnen och sin livvakt. På sin blogg skriver hon att de befinner sig i solen och meddelar att ”barnen och jag mår bra under omständigheterna”.

1 av 2 | Foto: PONTUS ORRE
Isabella Löwengrip.
ARTIKELN HANDLAR OM