Lindorff om sexreglerna: ”Får inte ligga med vem som helst”

Avslöjar kravet på deltagarna i ”Bonde söker fru”

avJakob Meijer

NÖJE

Det bjuds på kyssrekord i årets ”Bonde söker fru”.

Men vill bönderna gå längre än så sätter programledaren Linda Lindorff stopp.

– Jag brukar säga till bönderna att man inte får ligga med vem som helst och hur många som helst, säger Linda Lindorff i radioprogrammet ”Dilemma”.

Linda Lindorff har tidigare avslöjat att det aldrig kyssts så mycket som i årets ”Bonde söker fru”. Men något sexrekord är det inte tal om.

När Lindorff gästade Mix Megapols ”Dilemma” avslöjade hon att det finns regler för sånt.

– Jag brukar säga till bönderna att man inte får ligga med vem som helst och hur många som helst. Men man får kyssa hur många man vill, för att känna sig för och se om attraktionen är där, säger hon i programmet.

Lindorff: ”För mig blir det oetiskt”

Hasse Aro, som medverkar i ”Dilemma”, reagerar direkt på Lindorffs ord.

– Har ni sexregler då i ”Bonde söker fru”? Var går gränsen, två, tre? När jag såg det här sist, det var inte igår, så var det vuxna män och vuxna kvinnor där. Kan de inte få göra som de vill?, frågar sig Aro.

Linda Lindorff svarar:

– För mig blir det oetiskt om de börjar ligga med alla, kärleksoetiskt. Om de ligger med en först och sen en och en och en, säger hon.

– Det handlar ju om att hitta rätt.

Foto: Carolina Byrmo
Linda Lindorff.

”Kärleksväktare” bevakar bönderna

I våras kunde Nöjesbladet rapportera om att TV4 tagit till drastiska åtgärder för att stoppa nattliga kärleksmöten och hemliga kontaktförsök bland deltagarna.

Så kallade ”kärleksväktare”, från produktionen, fick i uppdrag att följa bönderna så fort de lämnade slottet under inspelningen på Sundbyholms slott.

– Det är inte för att vi inte litar på dem, utan bara för att vi vill se vad som händer och när det händer och händer det något oförutsett så har vi någon på plats som vet det. Vi vill inte på nåt vis förhindra kärleken, vi vill bara se till att dejtandet sker under ordnade former, sa Linda Lindorff då till Nöjesbladet.

Så gick det sen för våra favoritbönder 01:20
ARTIKELN HANDLAR OM