Paradise hotel-profilen är nästa Mr Universe Sweden

avMathilde Albinsson

I morse vaknade Mattias Coleman upp som ”Mr Universe Sweden”.

Paradise hotel-deltagaren krossade motståndet i skönhetstävlingen som avgjordes under söndagen.

– Jag tror aldrig jag varit så glad av att vakna i mitt liv någonsin, säger Mattias Coleman.

Miss Universum är en välkänd och prestigefylld skönhetstävling. Men vad som kanske inte är lika känt är att det i Sverige finns en motsvarande tävling för män. Den som koras som ”Mr Universe Sweden” får en direktbiljett till Manhunt International – som är världens största skönhetstävling för män.

I söndags vann Paradise hotel-profilen Mattias Coleman, 25, titeln ”Mr Universe Sweden”. I december åker han till Australien för att försöka kamma hem storvinsten.

– Jag tror aldrig jag varit så glad av att vakna i mitt liv någonsin. Inte nog med att jag med att jag vaknade som Mr Universe 2018, jag vaknade upp till så många fina, vackra meddelanden, säger Mattias Coleman i en story på Instagram.

Foto: Veronica Kindblad
Mattias Coleman från Paradise Hotel.

Firade med kött och sås

Tävlingen avgjordes under söndagskvällen på Café Opera. Samtidigt korades Emma Strandberg, 22, från Västmanland till årets Miss Universe Sweden. På Instagram tackar en jublande glad Mattias Coleman för allt stöd.

”WOW alltså, jag smälter det fortfarande. Hårt jobb belönar sig, detta är verkligen bevis på det! Jag satsade 110 procent, gav allt och gick in för att vinna. Tack alla som har stöttat mig under denna resa, utan er hade jag aldrig klarat detta.”

Efteråt firade han med en rejäl köttbit och sås.

”Alltså hur jag har längtat efter att äta vad jag vill”, skriver han till en bild på middagstallriken på Instagram.

Målsättningen är tydlig. Mattias Coleman går in för seger även i den internationella uppgörelsen.

– Nu kommer jag representera Sverige i Australien i Manhunt 2018. En svensk vann faktiskt för två år sedan (Patrik Sjöö, reds. anm.), så förhoppningsvis kan jag ta hem vinsten i år.

Nöjesbladet har sökt Mattias Coleman.

ARTIKELN HANDLAR OM