Lindorff: Jag ser ut som ett monster

”Rinner var ur ögat”

Foto: Björn Lindahl
Linda Lindorff.
NÖJE

Linda Lindorff kan inte öppna sitt ena öga.

Inför inspelningen av ”Bonde söker fru” har hon fått en inflammation i ögat och är nu orolig över hur de kärlekstörstande deltagarna kommer att reagera.

– Har precis landat på Arlanda och det rinner var ur vänster öga, säger hon till Nöjesbladet.

Programledaren Linda Lindorff är i full gång med att spela in den nya säsongen av programmet ”Bonde söker fru”. Nu har hon dock stött på ett problem inför de kommande inspelningsdagarna.

bloggen berättar hon att hon inte kan öppna höger öga på grund av att hon fått ögoninflammation.

”Går in i badrummet och får en chock när jag kollar mig spegeln – jag ser ut som ett monster. Ögat är helt rödsprängt, det rinner var i ögonvrån och ögonlocket så svullet att jag nästan inte kan se”, skriver hon.

”Så obehagligt”

Under veckan har hon varit på semester i Spanien tillsammans med familjen. Men på onsdag är det dags att återvända till jobbet. Under dagen har inflammationen blivit värre och spridit sig till vänster öga.

– Har precis landat på Arlanda och det rinner var ur vänster öga. Så obehagligt. Givetvis är jag orolig inför imorrn. Vi påbörjar en två veckor intensiv inspelningsperiod så detta är ju inte optimalt, säger hon till Nöjesbladet.

”Skrämma bönder”

Inflammationen gör att hon oroar sig över hur bönderna kommer att reagera.

”Att se ut som ett monster då är inte så kul, kommer skrämma både bönder och tittare som jag ser ut nu. Men värst av allt är ju att mitt utseende gör att man blir så överrumplad att man kanske inte hör av vad bönderna säger – och då försämrar jag ju böndernas chans till kärlek”, skriver hon på bloggen.

Lindas planerade lösning är att använda solglasögon under jobbet. Samtidigt vädjar hon till sina följare efter tips på hur man snabbast blir fri från inflammationen.

– Jag har fått så många tips på Instagram så nu ska jag hem och koka saltvatten och kamomill-te och badda på ögonen. Sen har jag fått tips om antibiotikakräm men måste till läkare då först och det finns det inte tid till nu, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM