Adam Levine kastade tröjan – nu rasar fansen

Bråket efter Super Bowl 2019

avAlex Hartelius

1 av 3 | Foto: Mark Humphrey / TT NYHETSBYRÅN
Adam Levine.

Maroon 5:s Adam Levine kastade kläderna under sitt Super Bowl-framträdande.

Det får fansen att rasa och ifrågasätta varför han inte får samma bemötande som när Janet Jackson av misstag visade bröstvårtan 2004.

”Så Adam Levine kan uppträda utan tröja men inte Janet Jackson? Det här är väldigt fel”, skriver en på Twitter.

Halvtidsshowen är ett väletablerat segment under superfesten Super Bowl och varje år uppträder världsstjärnor med påkostade nummer.

Inför den 53:e upplagan var det dags för Adam Levine, 39, och Maroon 5 att vara huvudbandet under halvtidspausen. Mitt under framträdandet valde artisten att kasta tröjan och fortsätta i bar överkropp.

Tilltaget kritiseras nu av flera fans som menar att det är hyckleri att inte han får samma straff som Janet Jackson, 52, som blev svartlistad från Super Bowl efter att av misstag ha visat bröstet under sitt och Justin Timberlakes, 38, framträdande 2004.

Janet Jackson bad om ursäkt

Efter olyckshändelsen gick Janet Jackson och Justin Timberlake ut i media och bad om ursäkt. Tv-kanalen CBS – som sände matchen – fick betala böter på cirka fem miljoner kronor.

”Så Adam Levine kan uppträda utan tröja men inte Janet Jackson? Det här är väldigt fel”, skriver en användare på Twitter.

”Super Bowls bröstvårtorregler känns inkonsekventa”, skriver en annan.

”Janet Jackson visade en bröstvårta och hela landet gick i taket. Hon var tvungen att flytta till Bahrain i tio år. Adam Levine tog av sig hela tröjan. Antar att han kommer behöva flytta till Riyadh”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Super Bowl