28-åringen nära Blondinbella: Tillbaka i Sverige – söker lägenhet och jobb

avJosefin Silverberg

NÖJE

Han flydde landet efter kraschen.

Nu uppger 28-åringen i Isabella Löwengrips närhet att han är tillbaka i Sverige – och letar bostad och arbete.

”Jag är i behov av ett så bra jobb som möjligt och en så bra lägenhet som möjligt”, skriver han på Instagram.

28-åringen i Isabella (tidigare ”Blondinbella”) Löwengrips närhet fick medial uppmärksamhet i och med att bloggaren gick ut och påstod att hon och hennes barn utsatts för fara. Löwengrip berättade att personer varit hemma vid hennes villa och sökt mannen som förlorat stora summor pengar på aktier.

Nöjesbladet har vid upprepade tillfällen sökt 28-åringen utan framgång. På sitt instagramkonto har han dock vid flera tillfällen berättat hur han upplever situationen. Under måndagskvällen svarade han på frågor från sina följare.

”Som jag förtjänar”, svarar han bland annat på frågan om hur han mår. ”Det är väldigt begränsande och väldigt jobbigt, psykiskt och praktiskt, men jag klagar inte, sett till situationen så är det rimligt”, säger han om det faktum att han gått i personlig konkurs. Han har lånat 30 miljoner som han inte haft möjlighet att betala tillbaka.

”I behov av ett så bra jobb som möjligt”

När Löwengrip gick ut och berättade om situationen på sin blogg flydde hon utomlands. Även 28-åringen befann sig inledningsvis utomlands men har nu varit i Sverige ”länge”, skriver han.

28-åringen berättar att han vill hålla sina planen för den närmaste framtiden för sig själv men är redo att ta emot hjälp om någon vill ge den.

”Jag är i behov av ett så bra jobb som möjligt och en så bra lägenhet som möjligt. Har du några leads är det bara att höra av sig”.

Isabella Löwengrip vidhåller att de personer som stått med bilar utanför hennes hus är kriminella.

– Han har behövt förhandla med personerna som han lånat pengarna av. Vad ska han säga, jag hade agerat likadant om jag var han. Det är klart att han inte vill säga något annat än att de inte är kriminella, sa bloggaren när Aftonbladet träffade henne i New York.

Om Löwengrips uttalanden skriver 28-åringen att hon måste haft svårt att backa från bilden att det fanns en hotbild kring henne:

“Jag blev själv övertygad av hennes team om att hotbilden var äkta inledningsvis, till den grad att jag lämnade Sverige och gjorde en rad andra irrationella handlingar. Men när situationen höll på att utvecklas till extrema följder erkände säkerhetsvakten att det inte fanns någon substans bakom hotbilden. I den stress som skapades då agerar man inte rationellt och det har jag förståelse för, även om det var extremt smärtsamt att läsa allt felaktigt hon gick ut med”

Det här visste du inte om Blondinbella 00:25
ARTIKELN HANDLAR OM