Blev pappa i december – nu väntar ”Let’s dance”-profilen barn igen

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Sonen Milton är bara nio månader.

Nu avslöjar ”Let’s dance”-profilen Tobias Bader att han och flickvännen Danielle Kindahl väntar barn igen.

– De säger ju att mamman inte kan bli gravid när hon ammar, men det går tydligen, säger Tobias till Nöjesbladet.

Det var dagen innan julafton förra året som ”Let’s dance”-profilen Tobias Bader, 32, blev pappa till en liten son med flickvännen Danielle Kindahl, 30.

”Skratt, värkar och kärlek har de senaste 48 timmarna bestått av! Igår 18.32 kom han”‚ skrev Tobias på Instagram.

Nu är det dags igen. Tobias har lagt upp en bild på familjen där sonen Milton håller i en ultraljudsbild.

”Nästa MINImänniska kommer i mars. Vi är exalterade över nästa bebis, älskar dig Danielle Kindahl”, skriver Tobias på Facebook och avslutar med hashtaggen #badersbebisfabrik.

När Nöjesbladet når det blivande tvåbarnspappan är han glad och lite överraskad.

”Det här blir skitbra”

– Det var absolut inte planerat. Vi har ju nyss fått och det är bara nio månader sen som vi fick Milton. De säger ju att mamman inte kan bli gravid när hon ammar, men det går tydligen, säger Tobias och skrattar.

Han fortsätter:

– Det här blir skitbra. Vi har pratat om att vi vill ha två barn, men kanske inte förrän om ett år. Nu blev det så här, men å andra sidan blir de förhoppningsvis tajta och kan bli kompisar och hänga nu när det inte kommer att vara så står åldersskillnad mellan dem.

Foto: Andreas Bardell
I årets ”Let’s dance” dansade Tobias Bader med Martina Haag.

Just nu är Tobias pappaledig på halvtid. Han och Danielle har varsin dansskola så de har löst det på så sätt att de jobbar varannan kväll.

– Det funkar skitbra att lägga upp det så. Dessutom är det enklare att ha barn än vad jag trodde. Jag tänkte att det skulle bli en större förändring än vad det blev även om man så klart inte har samma frihet. Det kanske blir mer att göra nu när nästa barn kommer, säger Tobias som är ett välkänt ansikte i TV4:s fredagsunderhållning ”Let’s dance”. Något han hoppas han ska fortsätta vara, men det finns ett litet problem.

Medverkan i ”Let’s dance” hotad

– Barnets nedkomst är planerad till i mars, samma vecka som ”Let’s dance” har premiär så min medverkan diskuteras just nu. Men jag tycker det är skitkul att göra programmet så vi får se om vi får ihop det med barn och födsel.

Många av Tobias kollegor gratulerar honom och Danielle: ”Stort Grattis Fina Ni! Skriver Malin Watson. Även Cecilia Ehrling stämmer upp med orden ”Stort grattis!” följt av ett rött hjärta.

I vintras dansade Tobias med Martina Haag och dessförinnan med Stina Wollter.

ARTIKELN HANDLAR OM