Nöjesbladet erfar: Kinberg Batra delar ut tungt pris på Barncancergalan

Anna Kinberg Batra och David Batra.

avJakob Meijer

NÖJE

De har varit ett av Sveriges mest omskrivna par de senaste månaderna.

Nu erfar Nöjesbladet att Anna Kinberg Batra och David Batra på måndagskvällen kommer att dela ut ett av de tyngsta priserna på ”Barncancergalan – det svenska humorpriset”.

Så sent som i fredags syntes de på samma scen tillsammans när David Batra hade premiär för sin nya show ”Elefanten i rummet - han som är gift med henne”, på Rival i Stockholm.

Enligt vad Nöjesbladet erfar kommer paret Kinberg Batra nu även dyka upp tillsammans på ”Barncancergalan – det svenska humorpriset” för att dela ut priset i kategorin Årets humorprestation.

Stöttar varandra

När Anna Kinberg Batra avgick som Moderaternas partiledare i slutet av augusti var David Batra snabb med att stötta sin fru.

Anna Kinberg Batra hyllade i sin tur David Batra när hans nya show, som är inspirerad av sitt liv med den numera före detta partiledarem, hade premiär.

”Stolt och glad för din skull att det gick så bra, ursäkta om jag ställde till det lite under förberedelserna”, skämtade Anna Kinberg Batra på Instagram.

Kinberg Batra var även på plats under fredagens premiär på Rival, och gick vid ett tillfälle också upp på scenen. Och nu bara några dagar senare kommer hon och maken David Batra visa upp sig på en ny scen tillsammans.

”Barncancergalan – det svenska humorpriset” sänds i Kanal 5 på måndag klockan 20:00.

På aftonbladet.se har man den senaste månaden kunnat rösta fram vinnaren i kategorin ”Årets webbhumor”.