Wells och Norman i ny show tillsammans

avEmilia Berntsson

NÖJE

”Folk ska inte kunna sitta still”

Norman och Wells har ofta samarbetat, här var det 2006.

De jobbade tillsammans för första gången redan 1986.

Nu sätter Robert Wells och Lennie Norman upp nya showen ”Stand up - sit down”.

– Det ska svänga och det ska skrattas och sedan får andra berätta om sin trasiga barndom för det ger vi fan i, säger Lennie Norman.

För 30 år sedan spelade de tillsammans på Gran Canaria. Nu har det återigen blivit dags för ett samarbete mellan Robert Wells, 54, och Lennie Norman, 67. Den 16 februari har deras föreställning ”Stand up - sit down” premiär på Intiman i Stockholm.

– Det känns verkligen som äntligen. Rock-Robban och hans trio spelar svängig musik och jag får folk att skratta och känna sig väldigt avspända, säger Lennie Norman.

”Det är fantastiskt”

Målet är att folk inte ska kunna sitta still eller låta bli att skratta. Publiken kommer bjudas på ”gammal hederlig underhållning” utan sorgliga historier.

– Det ska svänga och det ska skrattas och sedan får andra berätta om sin trasiga barndom för det ger vi fan i, säger Lennie Norman.

När Nöjesbladet når honom är han på Mallorca och skriver på sin tredje bok innan det är dags att grotta ner sig i föreställningen helt och hållet.

– Och så har jag just blivit morfar så jag är jävligt glad faktiskt. Det är precis som de sa, det är som att bli förälder utan att ha ansvar. Det är fantastiskt.

ARTIKELN HANDLAR OM