Rapstjärna kastades av flyg – greps av polis

avTT

NÖJE

Den amerikanske rapparen Lil Pump har gripits efter att ha blivit avkastad från ett flyg i Miami, skriver TMZ.

När "Gucci gang"-stjärnan skulle flyga till Los Angeles på torsdagen tvingades han och hela hans sällskap av planet strax före start. I terminalen väntade polis, som grep den 18-årige Floridarapparen.

Enligt källor till TMZ var orsaken att en av sällskapets väskor luktade marijuana. Några droger ska dock inte ha funnits i bagaget, men Lil Pump och hans manager greps ändå, eftersom de blivit oregerliga under en diskussion med agenter från transportsäkerhetsmyndigheten TSA.

Det är inte första gången som Lil Pump hamnar i trubbel. I höstas meddelade han att han har några måndars fängelsestraff att vänta i hemlandet efter att ha brutit mot en villkorlig dom.

Nyligen fick han tillbringa en kortare tid dansk arrest efter en konsert i Köpenhamn, och i samma veva ställdes hans konsert i Stockholm in.

I förra månaden utsattes dessutom hans spelning i Nottingham för en pepparsprejsattack och polis tvingades evakuera tvåtusen personer i publiken. Ett tjugotal fick sjukvård efter attacken, inklusive Lil Pump själv.

Foto: Carolina Byrmo
Lil Pump under en spelning i Sverige tidigare i år.
Droger, bitattacker och sexism - här är festivalskandalerna vi minns 02:53
ARTIKELN HANDLAR OM