Därför blir Carola och Jimmy inte sambor: ”Inte riktigt framme vid målet”

avLinn Elmervik

Carola Häggkvist, 51, och pojkvännen Jimmy Källqvist, 47, flyttar till Steninge Slottsby.

Men inte tillsammans.

På Instagram berättar sångerskan varför paret inte planerar att bli sambor.

”Även om vi upplevt mycket fint, vackert och lycka tillsammans så är vi inte riktigt framme vid målet än. Och kanske är det så att vi inte kommer dit tillsammans trots allt gott vi fått varit med om”, skriver hon.

Förra året berättade Carola Häggkvist att hon och familjen lämnar Bromma. I dagarna gick flyttlasset till det nya huset i Steninge slottsby utanför Stockholm.

Men Carola Häggkvist blir inte sambo med pojkvännen Jimmy Källqvist i samband med flytten. I stället har Jimmy köpt en egen tomt i samma område. Anledningen är att Carola inte vill bo ihop med en man innan de är förlovade.

”Vi är snarare särbos och kommer inte flytta ihop förrän vi är förlovade och är där att vi vill satsa hela vägen tillsammans med integritet och respekt för varandras värderingar och även olikheter. Utan ring = inget commitment or responsibilty”, skriver hon på Instagram.

1 av 2 | Foto: Jessica Gow/TT / TT NYHETSBYR N
Carola.

Önskar att kärleken ska vara

Carola Häggkvist tycker det är viktigt att man känner varandra ordentligt innan man blir sambor.

”Även om vi upplevt mycket fint, vackert och lycka tillsammans så är vi inte riktigt framme vid målet än. Och kanske är det så att vi inte kommer dit tillsammans trots allt gott vi fått varit med om?! Kanske får vi vara glada och tacksamma för allt vi fick dela och uppleva tillsammans dessa år, med viss sorg också såklart då man alltid önskar att det skall vara stark kärlek livet ut”.

Hon avslutar med att formulera sina tankar kring ett eventuellt äktenskap.

”Hitta nycklarna till mitt hjärta och jag ber dig gifta dig med mig. Ingen anledning till oro. Men om nycklarna inte hittar fram till mitt hjärta är jag kvinna nog, och kommer inte att lära dig eller leda dig dit. Det har vi kvinnor gjort för länge nu”, skriver hon.

Träffades 2014

Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist har varit ett par sedan 2014. De träffades på en spelning på Strandvägen 1 i Stockholm.

Paret har aldrig tidigare varit sambor.

– Han behöver sitt space och jag har ett fullbelamrat hus, med massa saker, grejer och inte minst med folk. Nu bor en väninnans dotter hos mig, då rök Jimmys bashörna. Vi är olika där. Han blir stressad om det blir rörigt, men för mig mår jag bäst i ett levande hem, berättade artisten för Nöjesbladet förra året.

Nöjesbladet har sökt Carolas presskontakt, som hänvisar till Carolas Instagram.

ARTIKELN HANDLAR OM