Hatstorm mot ”Bachelor”-vinnaren efter aprilskämtet

avHenrik Ståhl

Nu rycker maken ut till hennes försvar: ”Hon är en av de mest godhjärtade jag träffat”

1 av 4 | Foto: INSTAGRAM
Här är bilden som gick Catherine Lowes följare att gå i taket.

Det var bara ett oskyldigt aprilskämt – men bluffbilden skapade en storm av raseri mot ”Bachelor”-vinnaren Catherine Lowe.

Nu tar maken Sean Lowe henne i försvar.

– Vissa var riktigt elaka och kallade henne saker som inte är värt att nämna, säger han.

Det var i onsdags som Catherine Lowe, 28, (tidigare Giudici, som ”vann” den sjuttonde säsongen av realitysåpan ”Bachelor” 2013 och gifte sig med deltagaren Sean Lowe, 31) lade upp en bild på sin mage med bildtexten ”17 veckor”.

Bilden var ett klassiskt gravidskämt, den 1 april till ära – men gick inte hem i stugorna.

Alls.

Hundratals kommentarer

En drös arga följare tyckte att Lowe var okänslig mot personer som lider av fertilitetsproblem och därför inte kan bli gravida, och anstormade tv-kändisens Instagramkonto.

Nu försvaras hon av maken Sean, skriver GossipCop.

Enligt honom, och Catherine själv, var aprilskämtet sarkastiskt eftersom hon ofta får kommentarer om att hon ”ser gravid ut”.

”Catherine mottog hundratals, om inte tusentals, kommentarer om att hon var okänslig och respektlös. Det ironiska är att Catherine har ett stort hjärta för kvinnor som har fertilitetsproblem. Om du visste någonting om Catherine eller följt henne ett tag så hade du vetat att hon är den mest omtänksamma, godhjärtade personen du någonsin kan träffa”, skriver han.

”Lättsinnigt och roligt”

Catherine Lowe själv svarade så här på kritiken:

”Det var menat som något lättsinnigt och roligt och definitivt inte som något okänsligt. Mina tankar går ut till alla kvinnor som kämpar med fertilitetsproblem.”

Häng med bakom kulissernafölj Nöjesbladet på Instagram!

ARTIKELN HANDLAR OM

Instagram

Klick!