Samir Badrans vädjan till fansen

avJakob Meijer

Samir Badran får inte vara ifred.

När artisten äter ute flockas fans runt om honom för att ta en bild.

Och när han säger nej blir de rosenrasande.

”När jag då i bland säger nej till en bild blir dom arga och tycker att jag är en vidrig människa och att jag har hybris”, skriver han i en kommentar till Expressen.

Samir Badran och Viktor Frisk är ute på sommarturné. Duon har mängder med fans, men det finns tillfällen då Badran bara vill lämnas ifred.

Som när han är ute och äter på restaurang. På sin Instagram vädjar han nu till sina fans att respektera hans önskan om att få äta i lugn och ro.

För Expressen utvecklar han.

”Och jag känner att just under restaurangbesök när jag sitter vid bordet och äter borde folk kunna chilla lite. När jag då ibland säger nej till en bild blir dom arga och tycker att jag är en vidrig människa och att jag har hybris. Vilket självklart inte är fallet”, skriver Samir Badran i ett sms till tidningen.

Samir Badran och Viktor Frisk.

”Blev chockade”

Han berättar om en incident som inträffade nyligen.

”Häromdagen kom en kvinna rakt över bordet bakifrån och tryckte kameran i ansiktet och råka dra ner ett glas med armbågen. Jag och mina vänner kolla på varann och skaka på huvudet och blev chockade lixom. Känns som att äldre människor ändå borde kunna förstå att i just det fallet kan man få va i fred. Annars får dom ALLTID ta bilder och videos och allt annat dom vill ha”.

Samir Badran, som alltså drar gränsen vid restaurangbesök, poängterar dock att han gärna ställer upp på bild och skriver autografer.

”Jag tar bild med alla mina fans, ALLTID. Jag tycker det är underbart att folk fortfarande känner att dom tycker om det jag gör och att dom pushar mig att fortsätta. Dom sprider kärlek och är helt underbara, sjukt!”

Är Samir & Viktor värda en Rockbjörn? Rösta här!

ARTIKELN HANDLAR OM