Foto: Emma Mattsson
Fänkålsgratäng med skinka och mozzarella

Fänkålsgratäng med skinka och mozzarella

4,5 (2 röster)

Fänkålsgratäng med skinka och mozzarella – skiva fänkålen så de håller ihop så blir de perfekta att göra gratäng av. Här är Paolo Robertos goda recept med skinka och parmesanost.

Finocchio al forno con prosciutto e mozzarella

Fänkålsgratäng med skinka och mozzarella

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 500 g fänkål
  • 3 schalottenlökar
  • 100 g kokt skinka, helst italiensk
  • 100 g mozzarella
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 2 msk parmesan, färskriven
  • salt
  • svartpeppar
  • parmesan, i flagor
  • gräslök, finskuren

Gör så här

avNina Kindbro

ARTIKELN HANDLAR OM