Foto: Carolina Byrmo
Vitlöksdoftande lammstek med rosmarin.

Lammstek med rosmarin

Bli först med att rösta!

Lammstek som serveras med potatis och pepparsås.
En vitlöksdoftande lammstek med rosmarin och en god sås till.
Mer påsk än så blir det inte.

Lammstek med rosmarin

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 1 kg lammstek, benfri
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 0.5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 3 kvistar rosmarin
  • 1 klick smör
  • steksnöre
  • salt och svartpeppar
  • Pepparsås

  • 25 g smör
  • 1 tsk grönpepparkorn
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 tsk vetemjöl
  • 5 dl vatten
  • 2.5 msk kalvfond
  • 2.5 dl vispgrädde

Gör så här

avJohan Gunnarsson

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept

Påskmat