Baka en bärpaj av säsongens godsaker

Bärpajer med blåbär, hallon och körsbär – låt oss frossa

avNina Kindbro

Foto: Anna_Shepulova / iStockphoto, MARIE MANDELMANN, Thinkstock
Bärpaj – läcker och lättbakad.

Bärpaj – höjden av lyx är att kunna plocka bär som blåbär, hallon, björnbär och körsbär. De passar utmärkt att använda i pajbaket, servera med en klick vaniljsås, glass eller grädde.

Foto: Anna_Shepulova / iStockphoto
Hallonpaj med smuldeg.

Hallonpaj – ljuvliga smaker med syrlighet och fin smak av mandel.

Foto: Erol Ahmed, Unsplash
Björnbärspaj

Björnbärspaj med vit chokladgrädde – fyll ett skal med godsaker, enklare blir det inte.

Foto: Thinkstock
Blåbärspaj

Blåbärspaj – klassikern som ingen tackar nej till.

Foto: MARIE MANDELMANN
Körsbärspaj på Mandelmanns vis.

Mandelmanns körsbärspaj – läcker paj med körsbär och härligt krämig fyllning.

ARTIKELN HANDLAR OM

Bakning

Paj recept