Foto: Ulrika Pousette
Hallon- och lakritspannacotta

Hallon- och lakritspannacotta

5 (1 röst)

Hallon- och lakritspannacotta – en riktig drömdessert som dessutom är snygg. Recept ur Baka utan ugn av Camilla Hamid, My kitchen stories.

Låt pannacottalagret stelna i kylskåp cirka två timmar innan nästa lager, totalt fyra timmar.

Hallon- och lakritspannacotta

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 150 g turkisk peppar, godiset
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 tsk agar agar
  • Hallonpannacotta

  • 225 g hallon, frysta
  • saft från 1 citron, ca 0,5 dl
  • 1 dl strösocker
  • 5 dl vispgrädde
  • 0.5 tsk agar agar
  • Dekoration

  • hallon, färska

Gör så här

avNina Kindbro

ARTIKELN HANDLAR OM