Sista dragen: Värde på kryss – jag spikar

Foto: AP

avDaniel Söderbäck

AUTOMATISKA TESTER

Söndagen den 17 mars: Sista dragen på Europatipset med Steven-Lee Holmdahl. Spelstopp: 14.59.

Här är den senaste spelpushen.

Till Stryktipset- och Europatipset-kuponger publicerar Sportbladets populära spelexpert Steven-Lee Holmdahls tips med den allra senaste informationen.

Gå med i Premium för att få tillgång till tipsen och analyserna.

Du har också möjlighet att få spelen som en push direkt till din mobiltelefon.

Missa inte heller Sportbladet Spels nya Facebook-grupp Dagens bästa spel.

Varje dag får ni Dagens säkra, Dagens drag, omröstningar och exklusiva tips.

Kommentera, diskutera och lägg upp egna spel.

Medlemmarna fortsätter att strömma in.

https://www.facebook.com/groups/dagensbastaspel


Fem spikar. Sex helgarderingar. Två halvgarderingar.

Så jobbar vi idag.

Fulham är bara för dåligt. Begår alltid oprovocerade defensiva misstag som leder till klara målchanser. Ska vara toppchans för Liverpool, trots CL-match i benen.

▪▪▪

Marseille har spelat upp sig, men ikväll möter man motstånd av för grov kaliber?

PSG ses med finfin chans.

▪▪▪

Inter såg bedrövligt ut i veckan mot Frankfurt – fick också respass ur Europa League (vilket vi tog bra betalt på). Kan nu ställa ett bättre lag på benen, men tror ändå man får problem.

Milan har kunnat ladda i lugn och ro. Känns betydligt mer spännande efter vinterns rekryteringar (Paqueta/Piatek). Är i det närmaste skadefritt. Får min röst!

▪▪▪

Barcelona har bara förlorat en match på hemmaplan den här säsongen i La Liga. Mot Real Betis. Får nu chans till revansch, men det blir knappast någon enkel resa. I min bok är det stort värde på "krysset" till 16 procent. Så pass mycket att jag väljer att spika.

▪▪▪

Svenska Cupen. Semifinal. Förväntar mig inte att AIK går ut och spelar skjortan av AFC Eskilstuna i dag. Men räknar ändå med att man står med en finalbiljett i handen efter 90 minuter. Det ska trots allt röra sig om klasskillnad. Regerande Allsvenska mästarna, mot en nykomling.

▪▪▪

Serie A. Empoli–Frosinone. Streckfördelning: 62–26–12 %. Känns lite märkligt, med tanke på att det är en match med två lag som tänker: ”Det här kan vi vinna”. Gästerna kommer till spel utan duon Viviani/Ghiglione, men utöver det finns alla tillgängliga.

2–1 åt något håll? Bra värde på Frosinone!

▪▪▪

Everton har inte så mycket att spela för rent tabellmässigt, men har några roliga hemmamatcher kvar. Chelsea i dag, framöver så väntar Arsenal och Man United. Jag är helt övertygad om att man kommer att ”leva upp” i dessa matcher. Grejade nyligen 0–0 mot Liverpool. Ska garderas!

Chelsea-tränaren Maurizio Sarri har gång på gång hävdat att han har en ”svårmotiverad trupp”. Bananskal idag?

▪▪▪

Millwall har det tufft i The Championship. Indraget i bottenstriden. Men nu är det Cup-spel. Skönt att slippa ”poängångesten”. Kan bara släppa på handbromsen och återigen göra ett försök att slå ut Premier League-motstånd (har redan en Everton-fjäder i hatten sedan tidigare). Alla tecken!

▪▪▪

Något att bygga runt:

1) 2

2) 1x2

3) 1x2

4) 1

5) 12

6) x

7) 1x2

8) 1x

9) 1x2

10) 1x2

11) 1

12) 1x2

13) 1

ARTIKELN HANDLAR OM

Speltips